Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیماران مبتلا به دردهای ناحیه زانو، ستون فقرات، پاشنه، کف و ماهیچه‌های ساق پا و همچنین بیماران دیابتی به مراکز اسکن پا مراجعه می‌کنند. گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ در راستای تکمیل پرونده ویژه #تولید کفش با حضور در یک مرکز اسکن پا و ساخت کفش دست‌دوز از اصلاحی بودن ساختار کفش گزارش می‌دهد.  اهمیت توجه و انتخاب کفش استاندارد و با اصالت برای سلامت پا به حدی است که طراحی و ساخت کفش‌های دست‌دوز چرمی با نسخه پزشک رواج یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع پزشک معالج در مواردی که نیاز باشد، فرد را به مراکز ارتوپدی فنی برای تهیه اسکن کف پا ارجاع می‌دهد. البته باید توجه داشت هر فرد با توجه به الگوی کف پا، وزن و سایر پارامترهای شخصی نیاز به اسکن پا دارد؛ به طور ویژه بیماران مبتلا به دردهای ناحیه زانو، ستون فقرات، پاشنه، کف پا، ماهیچه‌های ساق و همچنین بیماران دیابتی به مراکز اسکن پا مراجعه می‌کنند.
 اعزازی درباره آغاز به کارش به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: ابتدا به صورت آموزشی در مرکز ارتوپدی هلال احمر شروع به کار کردم. به علت درد کف پا ناشی از صاف بودن و همچنین مجروحیت جنگی، به فکر درمان و اصلاح ساختار پاهای مجروحین و معلولین افتادم. وی در ادامه از ۵ سال تحصیل در دانشگاه سن پترزبورگ می‌گوید. وی معتقد است زانوهای ایکس گونه‌اش عاملی برای پیگیری تحصیل در رشته ارتوپدی فنی بوده است و می‌گوید: اکثر افراد برای چرخش مچ پای فرزندانشان به ما مراجعه می‌کنند. باید پاشنه کفش بچه در سنین پایین، مستحکم و دارای ساق باشد تا به دلیل فشار وارده، چرخش پاشنه ایجاد نشود.
  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  
بهکار نیک از سال ۹۰ شروع به فعالیت کرده است. ساختار کفش در این مرکز به صورت مدیکال است. اعزازی معتقد است کفش در عین حال که می‌تواند برای سلامتی انسان خطرآفرین بوده و عارضه داشته باشد، می‎‌تواند اثر اصلاحی روی ساختار پا، زانو و حتی ستون فقرات داشته باشد.
     عادل اعزازی درباره اسکن پا، تصریح کرد: اسکن پا باعث می‌شود، فشارهای وارده به کف پای هر فرد را شناسایی کرده و در جهت توزیع این فشارها، اقدام کنیم. استفاده از کفش کارکرده برای پزشکان، از جهت مشخص بودن نواحی که فشار بیشتری را تحمل می‌کنند، حائز اهمیت است. در مواردی حتی کوتاه یا بلند بودن جزئی یکی از پاها نسبت به پای دیگر مشاهده می‌شود و حتی برخی مراجعین هنگام راه رفتن اختلاف سطح دارند که کفش اصلاحی می‌تواند ساختار بدنشان را تصحیح کند.

 مدیر عامل بهکار نیک در ادامه با تشریح اهمیت تهیه کفش سازگار با پوست برای بیماران دیابتی، گفت: کفشی برای بیماران دیابتی مناسب است که قسمت داخلی آن نرم و روشن باشد تا اثر آسیب دیدگی پا فوراً مشخص شود و بافت داخلی آن به گونه‌ای باشد تا کمترین اصطکاک را با پوست پای بیمار داشته باشد. 
 مدیر مجموعه در پایان با امید به تغییر نگاه مردم و مسئولان نسبت به شناسایی ابعاد پای افراد برای ساپورت مناسب پوششی پا گفت: باید به فکر باشیم تا از چرم مرغوب ایرانی، برای ساختار هر پا در تیراژ بالا و به صورت تجاری کفش تهیه کنیم تا علاوه بر کاهش دردهای مزمن هر فرد، ساختار راه رفتن را اصلاح کنیم و علاوه بر سودآوری، بانک اطلاعاتی جامعی از مراجعین داشته باشیم. امید است علاوه بر نگاه اقتصادی به فکر اصلاح ساختار پای افراد از سنین کم برای پیشگیری از بیماری‌های حرکتی باشیم. #چرخ‌دنده۶ پرونده ویژه #تولید کفش  

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟

تین نیوز

گزارش ها حاکی است که ایران برای رشد ۱۰ برابری تجارت با آفریقا هدف گذاری کرده، اما عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل و نقل ارزان، مستمر و فراگیر و همچنین وجود مانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از جمله موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقاست که باید برطرف شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، امسال همزمان با اکسپو ۲۰۲۴، دومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا برگزار شد که پیش بینی شده بود بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در این اجلاس حضور پیدا کنند.

طی سال های اخیر بارها بر اهمیت و ظرفیت های قاره آفریقایی برای تجار ایرانی تاکید شده است. با این حال به نظر می رسد ایران و کشورهای آفریقایی از ظرفیت های یکدیگر مطلع نیستند.

به طور کلی تجارت ایران با آفریقا سالانه ۱.۲ میلیارد دلار است که ۱.۱ میلیارد دلار آن صادرات است. بیشترین میزان تجارت خارجی بین ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که تجارت خارجی با آفریقا به حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید. اما این عدد در مقایسه با تجارت کشورهای دیگر با قاره آفریقا قابل توجه نیست و به همین دلیل سازمان توسعه تجارت اعلام کرده که برای تصاحب سهم بیشتر از بازار این قاره برنامه ریزی هایی در نظر گرفته است.

البته با توجه به اینکه حجم تبادلات تجاری آفریقا در سال گذشته حدود ۱۲۰۰ میلیارد دلار بوده، سهم ایران از این تبادلات ناچیز بوده است. همچنین باید به این نکته توجه کرد که در بازارهای آفریقا کشورهایی مثل چین و هند نفوذ قوی دارند که رقابت با آنها برای ایران تا حدودی سخت است.

با این حال رئیس جمهور در اجلاس ایران و آفریقا که روز جمعه برگزار شد، تاکید کرد که هدف گذاری یک میلیارد دلاری برای همکاری های اقتصادی ایران و آفریقا در یک سال آینده به هیچ وجه متناسب با ظرفیت های موجود نیست و حتما باید به سمت هدف ۱۰ برابری حجم همکاری های اقتصادی و تجاری فیمابین حرکت کنیم.

آنطور که یکی از مسئولان سازمان توسعه تجارت اخیرا توضیح داده، آمار تجارت با آفریقا بیشتر از عددهای اعلامی است، اما ایران به دلیل محدودیت های ناشی از اعمال تحریم ها، صادرات مستقیم به این کشورها ندارد و محصولات ایرانی از طریق کشور دوم مانند امارات، ترکیه، قطر و عمان به کشورها صادر می شود.

جزئیات تجارت ایران و آفریقا در سال ۱۴۰۲

آنطور که اخیرا سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت توضیح داده، در سال گذشته ۳۹ کشور از قاره آفریقا، مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم بودند. همچنین با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ بودیم.

در این میان هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار به صورت مستقیم بودند.

در رابطه با محصولات صادراتی به این قاره نیز باید گفت ۵۱ درصد صادرات ایران، مشتقات نفتی شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات ایران را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. همچنین مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف پوش، شوینده ها و لوازم بهداشتی ، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب بازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

در این میان ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران در سال ۱۴۰۲ بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

حدود ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بوده است.

قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است. با این حال به گفته دست اندکاران حوزه تجارت، عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان و مستمر و فراگیر و همچنین موانع جابجایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • ظرفیت‌های تجاری ایران و آفریقا
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • توسعه بازارهای تجاری با روش های غیرسنتی
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت